Koronarajoituksista huolimatta katseet ensi vuoteen ja kuntavaaleihin 2021

Itä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yli 20 henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltoa tammikuun 22. päivään saakka. Aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.

Käytännössä Pohjois-Karjalan rajoitusten jatkaminen tarkoittaa Joensuussa järjestettävien teltta- ja kuntavaalitapahtumien peruuntumista ainakin tammikuun 22. päivään saakka.

Kuntavaaliehdokas hankintaa ja ehdokkaiden haastatteluja jatketaan koronasuosituksia ja määräyksiä noudattaen. Nyt hyväksyttyjä kuntavaaliehdokkaita on enemmän kuin edellisissä kuntavaaleissa 2017. Tilanne siltä osin on hyvä. Joensuun perussuomalaisten tavoitteena on saada huhtikuussa pidettäviin kuntavaaleihin täysi lista.

Joensuun Perussuomalaiset ry:n syyskokouksessa 24.10.2020 valitun hallituksen järjestäymiskokous on 3. tammikuuta. Kokouksessa valitaan vuoden 2021 hallituksen toimihenkilöt: varapuheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja sekä muut mahdolliset toimihenkilöt.

Joensuun Perussuomalaiset kiittää kuntalaisia, yhteistyökumppaneita ja yhdistyksen jäseniä vuodesta 2020. Samalla toivotamme rauhallista joulunaikaa ja parempaa uutta vuotta kaikille kaupungin asukkaille.

Joensuun Perussuomalaiset ry
Kari Surakka
puheenjohtaja (1.1.2021)

Kirjoitettu 23.12.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa